World of Warcraft Tactics – Hvordan drepe professor Putricide

W

Professor Putricide Tactics and Strategy: Oversikt over fase 1

Professor Putricide er den siste sjefen i Plagueworks -delen av Icecrown Citadel, denne guiden vil gi deg en oversikt over hans evner og taktikken og strategien du kan bruke for å beseire ham. Mekanikken i dette møtet er basert på tre faser. I de to første vil tanken din ta kontroll over en styggelighet ved å bruke bordet bak professor Putricide. Selv om denne vederstyggeligheten er aktiv, vil hele raidet ta konstant skade, så sørg for at du har en anstendig raid healer. Overgangen mellom faser er preget av at professor Putricide imponerte hele raidlaget med en debuff kalt “Tear Gas” og ham som surret potions fra bordet hans.

VIKTIG: Du har bare 10 forsøk på å fullføre dette møtet

Professor Putricide vil kaste Ooze Piles nær tilfeldige spillere som vil skade skader hvis noen spiller skulle stå på dem, det er der Abomination kommer inn, det er Off Tanks -jobben for å få Abomination til å spise Ooze Piles som også gir Abomination 4 energipunkter .

I løpet av fase 1 og fase 2 vil professor Putricide innkalle to typer tillegg vekselvis. De vises alltid på samme sted som de blir innkalt ved hjelp av laboratorieutstyret hans. De to typene tillegg er flyktige oser som vises på nordsiden av rommet og gasskyer som vises i sør.

Flyktige oser vil rote en spiller og begynne å løpe på dem, de MÅ absolutt nukes før de når den spilleren, ellers eksploderer de for 70 000 skader som er delt mellom alle spillerne innenfor et område på 10 yards, denne eksplosjonen forårsaker en knock back -effekt.

Gas Clouds vil igjen målrette mot 1 spiller og løpe mot dem, men denne gangen vil de motta en debuff som bruker 10 stabler Gaseous Bloat. Det vil krysse av for en liten skade hvert 2. sekund, og en bunke med Gaseous Bloat vil slippe av stabelen. Disse gassskyene bør under ingen omstendigheter få lov til å nå målet sitt, ellers vil de utløse raid -omfattende AoE -skader. Mengden AoE -skade vil avhenge av antall stabler med Gaseous Bloat som er igjen på spilleren når Gas Cloud treffer målet, hvis det er et stort antall stabler, kan du forvente alvorlig smerte.

Off Tanks Abomination har en annen evne som vil hjelpe deg med å håndtere tilleggene. Regurgitated Ooze vil bremse målet med 50% og skade skader. Dette er nøkkelen til å kontrollere tilleggene, sørg for at tanken din er klar for tillegget og har spist nok Ooze -hauger til at han kan kaste Regurgitated Ooze så snart de gyter.

Sjefen vil også begynne å kaste Gas Bombs, han kaster to om gangen og med tilfeldige intervaller. Bare vær sikker på å ikke stå på dem, de er ganske enkle å unngå, men gjør en god del skade hvis de settes i gang.

Professor Putricide Tactics & Strategy: Oversikt over fase 2

I fase 2 vil professor Putricide gjøre alle evnene som fase 1, men også få Malleable Goo hvor han i utgangspunktet kaster slim gjennom luften mot et område der en spiller stod. Det er viktig å gå ut av veien, ellers kan du forvente omtrent 15 000 skader og få angrepet og kastet hastighet redusert med 200% i 15 sekunder.

Professor Putricide Tactics and Strategy: Oversikt over fase 3

I løpet av denne fasen får du alle evner fra fase 1 og fase 2. I utgangspunktet er dette nå et løp mot tiden for å få ham drept før han dreper deg. Putricide vil igjen bedøve hele raidet og surre med potions for å gå inn i fase 3 med en buff på ham kalt Mutated Strength som øker angrepshastigheten og kraften med 50%. Hvert nærkampangrep mot sjefen fra tanken din vil gi tanken din en debuff kalt Mutated Plague. Dette vil begynne å gjøre raid bred skade og stabler, jo flere stabler jo høyere skade. Det er på dette tidspunktet at offtanken din må slippe Abomination og tankbytte Putricide, og DPS -løpet begynner. Hvis du ikke er rask nok, blir du drept av de nå monterte Ooze -haugene som ikke lenger blir spist av vederstyggeligheten. Den gode nyheten er at INGEN FLERE ADDS vil gyte i fase 3.

Professor Putricide Tactics and Strategy: Putricide Abilities

Mutert styggelighet

 • Spis Ooze – Spiser i nærheten Mutated Slime som reduserer størrelsen på bassenget, og gir deg 4 Ooze -energi!
 • Regurgitated Ooze – Regurgitated Ooze har en overraskende effekt på målet, senker bevegelseshastigheten med 50% og gir 6338 til 6662 skader hvert 2. sekund i 20 sekunder.
 • Mutert Slash – Påfører 100% våpenskade umiddelbart og reduserer målets motstand mot fysisk skade med 4% i 20 sekunder. Stabler opptil 5 ganger.

Professor Putricide

 • Slimpytt – Kaster et hetteglass med mutert slim, og skaper en dam av slim på målstedet.
 • Slimpytt – Det muterte slimet vokser kontinuerlig og påfører 4388 til 4612 skader hvert 1. sekund til det blir fortært av en mutert skapning!
 • Slimpytt – Påfører 4388 til 4612 skader på mål i slimpytten.
 • Ustabilt eksperiment – Professor Putricide begynner å utføre et ondt eksperiment på dere alle!
 • Kvelende gassbombe – Professor Putricide kaster gassbomber rundt ham, gassbomben deler 5363 til 5637 skader hvert 1 sekund og eksploderer for 15600 til 16400 skader etter 20 sekunder.
 • Kvelningsgass – Kvelegassen påfører 5363 til 5637 skader og får deg til å kveles, noe som reduserer sjansen for å treffe med 75% i 15 sekunder.
 • Lag konsept – Professor Putricide rifler gjennom labbordet og leter etter en kraftig potion!
 • Guzzle Potions – Professor Putricide begynner å drikke hver potion på bordet!

Gasssky

 • Gassformet oppblåsthet – Påfører 1219 til 1281 skader hvert 2. sekund, og hvis gassskyen treffer deg, vil den slette alt det gjenværende Gaseous Bloat og skade alle allierte i nærheten.
 • Gassformet oppblåsthet – Gasskyen er fikset på spilleren med Gaseous Bloat. Hvis han fanger ham, vil det få ham til å kaste Expunge Gas og påføre spillere i nærheten basert på hvor oppblåst spilleren er.
 • Slettet gass – Gasskolens angrep har fjernet all gassen fra målet! Expunged Gas påfører skade på alle fiender basert på antall Gaseous Blight -stabler som var igjen på målet da de ble angrepet.

Voksende oserpytt

 • Slimpytt – Det muterte slimet vokser kontinuerlig og påfører 4388 til 4612 skader hvert 1. sekund til det blir fortært av en mutert skapning!
 • Mutert slim – Påfører skader på mål i det muterte slimet.

Flyktig øse

 • Flyktig Ooze Lim – Volatile Ooze Adhesive binder målet til Volatile Ooze, forårsaker 4388 til 4612 skader hvert 1. sekund og forankrer målet. The Volatile Ooze vil bevege seg mot målet, eksplodere for 68250 til 71750 skader, delt mellom alle nærliggende mål.
 • Ooze -utbrudd – Påfører 68250 til 71750 skader som deles med mål i nærheten, og slår dem tilbake i alle retninger!

Professor Putricide Tactics and Strategy: Raid Assignments

Hovedtank: Professor Putricide

Off Tank: Fase 1 + 2: Vederstyggelighet, fase 3: Professor Putricide

Rekkevidde DPS: Fase 1 + 2: Gassskyer og flyktige oser, professor Putricide, fase 3: Professor Putricide

Nærkamp DPS: Fase 1, 2 + 3: Professor Putricide (med mindre nærkampen din er tung, må du kanskje legge til noen tillegg)

Helbredere: 1 om Raid healing, må ha god effekt. 1 på Tank healing som kan fylle opp raid i fase 1 + 2 også. Gode ​​healere trengs.

Professor Putricide Tactics and Strategy: Execution

1. La hovedtanken starte trekket, hele raidlaget ditt skal være på sørsiden av rommet, da det første tillegget ALLTID vil gyte fra nord og ALLTID vil være en volotil øse. La off -tanken din ta en styggedom og begynn å spise Ooze -haugene som sjefen kaster ut. Når Volatile Ooze gyter, bør Off Tank bruke avskyet for å kaste Regurgitated Ooze på den, og Ranged DPS skal umiddelbart legge til

2. La teamet ditt bytte sider av rommet klart for neste tilføyelse til gyte (Gas Cloud) og gjenta trinnene Regurgitated Ooze og Nuke. Hvis du ikke får tillegget raskt nok til å bytte før det neste, må du helbrede så mye som mulig, men uansett hva som skjer må du bytte ender på rommet.

3.Sørg for at teamet ditt er veldig mobilt og unnviker Ooze -haugene mens tanken bruker Abomination for å spise dem, MÅ Off -tanken beholde nok energi til at Abomination kan bruke Regurgitated Ooze på tilleggene, men all ekstra energi kan brukes på sjefen hvis de har tid.

4.Har ditt varierte lag stablet oppå hverandre i tilfelle en av de flyktige oser kommer til målet og eksploderer, dette vil sikre at skaden sprer seg nok til at mennesker kan overleve hvis de er ved høy helse.

5.Du må bringe sjefenes helse ned til 80% for å starte fase 2.

6. Fortsett å bevege deg fra ende til ende i rommet, avhengig av tilleggsgytingen, men på dette tidspunktet er det enda mer begrenset bevegelse på grunn av formbar Goo.

7. Med 30% helse vil sjefen gå inn i fase 3, på dette tidspunktet må tanken ha ryddet så mange av Ooze -haugene som mulig og deretter bruke all energien fra styggeligheten på sjefen før han slipper Abomination og får klar til å bytte tank på professor Putricide.

8.Vi anbefaler at du bytter tank på 4 stabler med mutert pest, og du risikerer at raidet blir overveldet av skaden. Du trenger glatt og godt tidsbestemt tankbytte for denne fasen, og på dette tidspunktet skal ALLE gjenværende nedkjøling brennes og Bloodlust brukes.

9.Loot og nyt. Denne sjefen vil mest sannsynlig ta litt trening, mye posisjonering og kraftig raidbevegelse å ta i betraktning når du bygger laget ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta