Tim Gunn om Mentoring: The Natty Professor Book Review

T

Jeg ville ikke drømme om å gå glipp av en episode av Project Runway, og jeg er full av beundring for Tim Gunn. Han har en slik medfødt verdighet og vennlighet. Nå som jeg har lest om mørket i hans egen ungdom og hvordan han klarte å overvinne demonene sine, har jeg enda mer respekt for ham.

I Gunn sin siste bok snakker han om sin undervisningsfilosofi. Å, det er litt kjendis -sladder kastet inn, men han beskriver hovedsakelig hva som er en god lærer eller mentor. Dette er verdifull informasjon for de innen utdanning og næringsliv også.

Gunn er en selvutnevnt elsker av akronymer og presenterer det grunnleggende som TEACH

T står for sannhetsfortelling. Seere på Project Runway vet at Gunn vil fortelle designere om han ikke forstår eller ikke liker det de gjør. Han vil si det forsiktig, men han vil si det.

E er for empati. Det er umulig å lære noen hvis du ikke vet hvor de er fra og ikke kan gjenkjenne deres styrker.

A er for å spørre. Gunn tror fast på spørsmålenes makt. Han gjør dette ikke bare med sine studenter og mentees, men også i hverdagen. Å søke mer informasjon er en annen natur for ham.

C står for cheerleading. Gode ​​lærere hjelper elevene til å vokse ved å oppmuntre dem og bygge selvtilliten. Dette er det underliggende budskapet i hver film du har sett der en lærer forandrer studentenes liv.

Til slutt håper H på det beste. Noen ganger må en lærer bare slippe taket og la elevene synke eller svømme på egen hånd. Gunn påpeker hvor vanskelig det er å ikke bli til en mikromanager eller, verre ennå, gjøre jobben for eleven.

Instruert med Gunns tanker er mange avsnitt av andre som forteller om den beste læreren de noen gang har hatt og hvorfor den læreren var så spesiell.

Når amerikanske studenter fortsetter å henge etter i mange andre land, er behovet for bedre lærere tydelig. Når flertallet av de ansatte kobles fra jobben, er behovet for bedre mentorer også tydelig. Gunn føler at en nasjonal dialog om dette temaet er vel forsinket. Hans innsikt kan gå langt i å forbedre denne statistikken.

Jeg har lidd gjennom en rekke nedslående fattige lærere i min tid og et par dyrebare standouts. Hvem var den beste læreren du noen gang har hatt?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta