Og1 professoren, eller hvordan du kan øke det vertikale hoppet

O

I tilfelle du ikke visste det – den tynne 5’10 “fyren fra And1 streetball -troppen kalt The Professor som er kjent for sin enestående ballhåndtering, kan faktisk dunk! Og rett, han er hvit!

Som mange fremragende ballspillere Grayson Boucher aka The Professor har en fiksetrening han holder seg til.

“Hver dag er jeg på treningsstudioet i minimum 2 timer. Jeg har stått opp klokken fem hver dag i det siste og slo ut basketballtreningene mine tidlig om morgenen. Deretter løper jeg 2 miles og løfter i omtrent en time. Også meg, uansett hva du legger ned i å jobbe med spillet ditt, er hva du får ut av det. Det handler om din tidsinvestering og engasjement. Når jeg går på treningsstudioet kommer det aldri til å bli en søt rumpe. Du kan ikke bare gå til treningsstudio og skyte uformelt rundt og regner med å bli bedre. Jeg står opp minst 500 hver gang jeg er der inne og går hardt med driblingsøvelser, og avslutter deretter treningen med noen frikast. Når jeg løper 2 miles prøver jeg å holde ett hardt tempo hele tiden. Akkurat nå kommer jeg inn 2 miles på 1330, noe som er vanskelig å få gjort hver morgen, men når du begynner å se resultater begynner du å like det og gå hardere. Jeg pleide å løfte for mye og ble tung på et tidspunkt og fant ut at hurtighet er viktigere for meg enn massevekt.I år konsentrerer jeg meg om å jobbe beina hardere n Jeg har noen gang før, fordi målet mitt for den kommende sesongen er å dunk på det vanlige. ” – Professoren

Hvis du spør deg selv hvilke øvelser som vil gjøre beina dine sterkere, her er et par:

Hoppetau:

Nesten hver NBA -spiller bruker denne “gamle” øvelsen. Hoppetau er en fin måte å bygge utholdenhet på, og jobbe med beinets styrke. I tillegg bygger den hoppeevne (eksplosivitet, leggstyrke, etc.).

Veggen sitter og sitter på huk:

Disse øvelsene vil hjelpe deg med å bygge beinstyrke, som er en sentral komponent i atletisk kondisjon og derfor hoppingsevne. Husk å bare bruke en vekt som er behagelig for deg, og alltid ha en trener eller treningspartner til å trene sammen med deg.

Men husk at vertikalt sprang er en del benstyrke og en del eksplosivitet. Og eksplosivitetsdelen er den viktigste av de to. Akkurat som The Professor sa det, handler det ikke om størrelsen på benmuskulaturen, eller hvor mye vekt du kan legge på deg på treningsstudioet. Det handler om din atletiske evne, koordinasjon og din evne til å eksplodere opp og av bakken.

Hvis du seriøst vil forbedre vertikalen din og se etter konkrete øvelser, anbefaler jeg The Jump Manual:

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta