Machine Vision System: påviste tips for effektiv inspeksjon

M

Hvis du vil forbedre effektiviteten til produksjonsenheten din, kan du bruke hvordan er du alle inspeksjonsmaskiner. Derfor er det viktig å kjøpe en pålitelig maskin. Maskinens hastighet er en av de viktigste faktorene når du kjøper dette. Vi vet at hastigheten er ganske viktig i produksjonsindustrien. Hvis du allerede har et visuelt inspeksjonssystem, kan du følge følgende tips for å forbedre effektiviteten og ha ro i sjelen.

1. Velg mellom forskjellige belysningsteknikker

Maskinen din vil ikke være effektiv hvis det ikke er nok lys. Sørg for at det er maksimal kontrast i inspeksjonsområdet. Du kan bruke en rekke belysningsteknikker som bakgrunnsbelysning, sterkt feltlys i og mørkt feltbelysning, for bare å nevne noen.

Tanken er å få størst mulig kontrast, da det er viktig for nøyaktigheten under bildetaking. Hvis kvaliteten på bildet som er tatt, er lav, vil ikke inspeksjonsresultatene være nøyaktige. Så det er en god idé å undersøke mer penger og installere kraftige sterke lys i inspeksjonsområdet.

2. Gjør nødvendige justeringer av lysets bølgelengde og frekvens

Ulike typer produkter krever ulik bølgelengde og lysfrekvens. For eksempel, hvis du har metalliske produkter, kan du prøve en tynn oljebeleggingsteknikk. Bildene som tas er ikke støyfrie. Den gode nyheten er at det er en Core 2 -løsning på dette problemet.

Dette er her bølgelengden og lysfrekvensen kan komme deg til unnsetning. Du kan bare øke eller redusere disse to verdiene. Dette vil redusere støy og gjøre bildet mye tydeligere.

3. Bruk Trigger Range -funksjonen klokt

Alarmen går hvis det er for mye støy rundt maskinen. Falske alarmer kan ha en negativ innvirkning på produksjonen. Videre vil det bremse inspeksjonsprosessen, noe som vil ha en negativ innvirkning på avkastningen på investeringen.

Hva bør du gjøre i dette tilfellet? Enhver enkel løsning er å bruke trigger range -funksjonen. Dette lar deg gjøre endringer i denne signallengden utenfor avtrekkeren. Med disse justeringene kan du forhindre at alarmen går, selv om det er mye støy.

Bortsett fra å opprettholde produksjonshastigheten, kan denne typen justeringer også beskytte din visuelle inspeksjonsmaskin.

4. Bruk riktig filtreringsteknikk

Noen ganger må du håndtere overdreven bakgrunnsbelysning i inspeksjonsområdet. Igjen kan bakgrunnsbelysning med tilbehør gjøre bildene mer støyende. I dette tilfellet kan du bruke et kvalitetsobjektiv til å filtrere bort belysningen. Derfor er det viktig å bruke riktig filtreringsteknikk.

Kort sagt, hvis du vil oppnå høyest nøyaktighet, må du sørge for at din visuelle inspeksjonsmaskin er plassert i et område som er fritt for alle typer forstyrrende elementer. For effektiv inspeksjon av maskinsyn kan du bruke våre tips til å løse problemene dine under inspeksjonen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta