Kvalitetskontroll ved hjelp av visuelle inspeksjonsmaskiner

K

Maskinsyn er en produksjonssektor som vokser veldig raskt. Drivere til veksten føler at det er behov for integrering av industriell intensjon og visjon. Det er på grunn av dette at nye visjonsteknikker dukker opp, og dette har ført til skapelsen av fantastiske muligheter for alle slags virksomheter.

Det er aldri lett å forklare maskinsyn, spesielt for en person som aldri har hørt om det før, noen ganger krever det en profesjonell å gjøre ting klart. Noen av tingene som må forstås inkluderer innebygd syn, hyper-spektral avbildning, samt kunstig intelligens. Dette er aspektene som kan hjelpe oss å forstå mer angående maskinsyn.

Bransjer dekket

Visuelle inspeksjonsmaskiner er nødvendige for forskjellige bransjer. Disse inkluderer:

 • Militære verktøy

 • Bilindustrien

 • Printing

 • Farmasøytisk og medisinsk

 • Maskineri

 • Presisjonsmaskinvare

 • Plastindustrien

 • Elektronikk og halvleder

 • Emballasje

 • Gruvedrift og metaller

 • Silikon- eller gummikomponent

Produktene som dekkes

Visuelt inspeksjonssystem produserer håndtere forskjellige deler, og de inkluderer smarte kameraer, smarte sensorer, maskinsynskameraer, kompaktvisjonskameraer, belysning, rammegripere, programvaresystem, linser, tilbehør og tjenester.

Bruk av visuell inspeksjonsmaskin

Visuelle inspeksjonssystemer er i stand til å kombinere høy forordsbehandling av syn med den beste teknologien for å løse forskjellige typer kvalitetskontroll, identifikasjon og automatiserte inspeksjonsproblemer. De inkluderer:

Måleinspeksjon

Det er noen visjonssystemer som er gode for å tilby nøyaktige inspeksjonsresultater dimensjonalt og målt.

Fargematching

Det er visjonssystemer som kan tilby forskjellige biter av fargebehandlingstilbud og forbedret bilde. Denne typen systemer gir presisjon når det gjelder kvalitet.

Mønstergjenkjenning

Disse systemene er perfekte for gjenkjenning av logoer, funksjoner, former og vilkårlige mønstre.

Forhåndsbehandling av inspeksjon

Dette er et veldig viktig aspekt ved visuelle inspeksjonsmaskiner. Dette er kapasiteten til å behandle et bilde på forhånd. Dette betyr at systemet faktisk kan manipulere bildet som er tatt for å få en bedre forbedring og kontrast før bildet behandles.

Tilstedeværelsesbekreftelse

Denne typen systemer gir pålitelige og høyhastighets alternativer for å kontrollere formen, fullstendigheten, posisjonen, størrelsen og tilstedeværelsen av forskjellige funksjoner. Dette er en viktig ting når det gjelder verifisering av emballerte varer, samlinger og deler.

Overflateinspeksjon

Integrerte visuelle inspeksjonsmaskiner skal kunne identifisere inneslutninger, misfarging, sprekker, riper og forurensning ved svært høye hastigheter. Av denne grunn blir kvalitetskontrollen sortert og på slutten av dagen; du kan oppnå de mest overlegne produktene.

Produsenter trenger disse systemene for å opprettholde de høyeste standardene når det gjelder kvalitet for de ferdige produktene, delsamlingene og komponentene. Det er alltid viktig å gå for toppmoderne, kraftige og automatiserte kvalitetskontrollmaskiner og systemer. Det er så mange nye generasjoner som er ledende på markedet i dag, og de er bedre på så mange måter. Det er alltid en god ting å finne noe som er effektivt, raskere og noe som er integrert av ekspertene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta