Eksempel på interessebrev som adjunkt

E

Det første interessebrevet som adjunkt er et viktig dokument når du søker på ledige stillinger. Det er enda viktigere når det blir sendt “kaldt” til skoler du ønsker å undervise for. Det er visse elementer i dette brevet som bør overholdes når det er utarbeidet.

I det første avsnittet i brevet bør du la leseren vite bokens intensjon. Oppgi at du sender dette brevet som en søknad om en eksisterende åpning eller at du spør om tilgjengeligheten av tilleggsundervisning. Det vil bli mindre forvirring hvis du angir undervisningsinnstillingene dine. Gi dem beskjed hvis du foretrekker å undervise på bakken, online eller begge deler.

Et interessebrev som adjunkt bør være relativt kort, lett inneholdt på en side med mye hvitt mellomrom. Faktisk bør brevet ikke være lengre enn tre avsnitt. Ikke forvent at leseren vil bruke mye tid på å lese følgebrev.

Andre ledd har to deler. Den første delen er å beskrive din undervisningserfaring, inkludert: Hvor mange år du har undervist og på hvilket nivå, hvilke kurs du har undervist, om de var utdannet eller lavere, og eventuell erfaring du har hatt med voksenopplæring eller undervisning i forskjellige kulturer . Den andre delen bør angi kursene som tilbys av universitetet som du har undervist eller kan undervise. Dette kan fås fra skolekatalogen.

Tredje ledd bør indikere noe spesielt med deg, inkludert undervisningspriser eller æresbevisninger du har mottatt. Du kan også inkludere alt av verdi som kan indikere at du er en fremragende professor. Hvis det ikke er noe som er verdt å inkludere, så la dette avsnittet stå utenfor.

Det siste avsnittet skal indikere din utdannelse. Dette bør inkludere lavere og høyere institusjoner og hva hovedfaget ditt var. Hvis du har fått spesialopplæring eller oppnådd noen sertifiseringer, er dette stedet å inkludere dem. Da bør du høflig avslutte brevet.

Målet ditt med et interessebrev som adjunkt er å gjøre mottakeren oppmerksom på dine kvalifikasjoner og å forstå at du ville være en ressurs for institusjonen, uten å ta mye av tiden sin. Hvis det er noen åpninger eller tilgjengelige undervisningsslots, vil du nå ha en mye bedre sjanse til å lande stillingen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta