Bruken av Machine Vision Systems for å opprettholde høye kvalitetsstandarder

B

I dag har produksjonssektoren brukt maskinsyn for inspeksjon. De fleste produsentene mener at det bør være en integrasjon mellom visjonen og hensikten med denne bransjen. Etter ankomsten av visuelle inspeksjonsmaskiner kan innovative visjonsteknikker sees i forskjellige typer virksomheter. Teknikkene har gitt mange forretningsmuligheter.

Hvis du ikke har peiling på visuelle inspeksjonsmaskiner, kan du ta en stund å få tak i dette systemet. Du må forstå mange relevante termer først som kunstig intelligens (AI), hyper-spektral bildebehandling og integrert syn. Hvis du forstår disse vilkårene, vil du kunne ha en bedre forståelse av hvordan de visuelle inspeksjonsmaskinene fungerer. La oss finne ut mer om bruk av maskinsyn for å opprettholde høye kvalitetsstandarder.

Bruken av maskinsyn i forskjellige felt

I dag får mange bransjer mest mulig ut av visuelle inspeksjonsmaskiner som militær, silisiumindustri, gruvedrift, metaller, emballasje, elektronikk, plastindustri, presisjonsmaskinvare, maskiner, medisinsk, farmasøytisk, trykk og bilindustri, for bare å nevne noen.

Komponenter i disse maskinene

Visuelle inspeksjonsmaskiner består av mange viktige komponenter som linser, systemprogramvare, rammegripere, belysning, tynnsynskameraer, maskinsynskameraer, smarte sensorer og smarte kameraer, for å nevne noen.

Applikasjon for visuell inspeksjon

Disse maskinene bruker kunstig intelligens til å utføre forskjellige funksjoner som bildeskanning, identifikasjon, kvalitetskontroll og så videre. Nedenfor er en beskrivelse av bruken av disse systemene:

Tar målinger: Når det gjelder produktmålinger, gir maskinsyn -systemet nøyaktige resultater. Vi vet at det er ganske viktig, sørg for at produktmålingen er nøyaktig.

Fargeidentifikasjon: Fargeidentifikasjon er viktig for bildebehandling og gode utdata. Når det gjelder kvalitet, er denne teknologien basert på presisjon, det er det de fleste produsenter drømmer om.

Mønsteridentifikasjon: En visuell inspeksjonsmaskin kan identifisere forskjellen mellom forskjellige mønstre, former, funksjoner og logoer.

Forbehandling: Forbehandling innebærer manipulering av det fangede bildet for bedre kontrast og forbedring før behandlingen.

Verifisering av emballasje: Dette systemet skanner forskjellige funksjoner i et produkt, for eksempel størrelse, posisjon, ferdigstillelse og form på forskjellige produkter. Vanligvis utføres denne verifiseringen for å verifisere forskjellige deler, samlinger og emballerte varer.

Overflateskanning: Overflateinspeksjon er gjort for å identifisere problemer med produkter som forurensning, riper, sprekker, misfarging og så videre. Derfor er denne typen inspeksjon av største betydning for kvalitetskontroll. Hvis du vil oppnå de beste resultatene, er denne skanningen viktig.

Hvis du produserer, kan du bruke maskinsyn for å oppnå de beste kvalitetsstandardene. For dette formålet er det viktig at du investerer i visuelle inspeksjonsmaskiner av høy kvalitet. Du kan velge mellom mange alternativer basert på dine behov. I utgangspunktet trenger du et system som kan utføre inspeksjonen på en effektiv måte. Tross alt er hastighet alene ikke til nytte hvis effektiviteten ikke opprettholdes.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta