Automatiserte visjonskontrollsystemer

A

I dag er det hard konkurranse blant produsenter i produksjonsindustrien. Derfor, hvis du er en produsent og du leter etter måter å øke produksjonen på, kan det være lurt å prøve en ny teknologi for inspeksjonssystemene dine. Denne teknologien gir synsinspeksjonssystemer. I denne artikkelen skal vi snakke om det grunnleggende i et automatisert synskontrollsystem. Les videre.

Det grunnleggende formålet med denne teknologien er å oppdage mindre feil i en del under inspeksjonsprosessen. I utgangspunktet implementeres disse enhetene når orienteringen eller formen på delen er vanskelig å inspisere med de tradisjonelle sensorene. Så tanken bak et visjonskontrollsystem er å identifisere visse detaljer i en produktdel.

Funksjoner i et effektivt visuelt inspeksjonssystem

Hvis du vil at dette systemet skal fungere skikkelig for deg, foreslår vi at du installerer riktig kamera og riktig belysning for bedre nøyaktighet. Når det er for lite lys, er det faktisk ikke mulig for kameraet å ta støyfrie bilder. Som et resultat lider kvaliteten på inspeksjonen betydelig. På samme måte bør kameraet også være av høy kvalitet for best inspeksjon.

Hvis alt er riktig konfigurert, vil ting gå greit, og du vil kunne utføre inspeksjonen mye mer nøyaktig.

Kvalitetssikring

Når det gjelder kvalitetssikring, er synsinspeksjonssystemer ganske nyttige. Årsaken er at systemet brukes til å inspisere forskjellige deler for mulige feil. Disse feilene kan være mindre eller større. For eksempel kan det være en kosmetisk feil som kan forstyrre funksjonaliteten og ytelsen til delen.

Så en av hovedårsakene til at denne teknologien brukes er kvalitetssikring. Faktisk er kvalitetssikring en av hovedprioritetene til alle produsenter.

Vanlige misforståelser

Det er viktig å huske på at kameraer ikke fungerer som øynene dine. Derfor, Hvis du kan se et klebende hode, betyr det ikke at kameraets øye også kan se det. Bortsett fra dette kan belysning også ha stor innvirkning på systemets pålitelighet. Derfor er det viktig å kontrollere eksponeringen også.

En utviklingsteknologi

Med tiden går maskinvisjonen gjennom mange forbedringer. For noen tiår tilbake, krevde denne teknologien en god del penger for implementering. Dessuten visste ikke mange fagfolk hvordan de skulle bruke den. Imidlertid er det ganske enkelt å bruke denne teknologien. Dessuten koster det ikke så mye som det gjorde for noen år tilbake.

Forbedringene i pålitelighet, hastighet og nøyaktighet har gjort det mulig å bruke maskinsyn i disse dager. Og det er grunnen til at flere og flere produsenter begynner å bruke visuelle inspeksjonssystemer for å øke inspeksjonsprosessene.

Kort sagt, dette var en kort introduksjon til visuelle inspeksjonssystemer og deres fremtredende egenskaper. Hvis du også er en innovativ produsent, foreslår vi at du sjekker ut en visuell inspeksjonsmaskin og implementerer den for å øke inspeksjonssystemene dine. Håper dette vil hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta