5 viktige ting å vite om en visuell inspeksjonsmaskin

5

Med maskinsyn kan du bruke et datasystem til å se på bilder enten de er tatt opp eller live for å finne ut viktig informasjon. Og det flotte med dette systemet er at det kan hjelpe deg med å fortelle katter fra hunder og skille pølser fra andre “lignende” gjenstander. I denne artikkelen skal vi snakke om 5 viktige ting du kanskje vil vite om visuelle inspeksjonsmaskiner.

Det flotte med en visuell inspeksjonsmaskin er at den kan utføre repetitive oppgaver. Som et resultat kan du bruke disse maskinene i forskjellige typer applikasjoner. I tillegg innebærer det mange fleksible tilnærminger. Nedenfor er 5 viktige ting du kanskje vil lære om visuelle inspeksjonsmaskiner. Les videre.

Markedet er stort: Ifølge statistikk ble det globale markedet for visuelle inspeksjonsmaskiner verdsatt til 19 milliarder dollar i 2016. Og dette er et enormt tall. Bortsett fra dette spår eksperter at verdien av det globale markedet vil være 30,8 milliarder dollar etter bare to år i 2021.

Enkel sortering: Ett kamera for maskinsynet ditt er nok hvis du vil høste fordelene med systemet. For eksempel, hvis du vil sortere informasjonskapsler, kan du bare bruke ett kamera til å sortere informasjonskapslene i forskjellige søppelbøtter. Du trenger ikke mange mennesker for å gjøre det samme arbeidet. Så ett kamera kan gjøre alt arbeidet.

Kvalitetskontroll: I enhver virksomhet kan viktigheten av kvalitet ikke nektes. Det som skjer er at roboten kan skanne objektene basert på hvordan objektet skal se ut. Hvis det er en forskjell i formen, vil maskinen identifisere den og sende varselet. Prosessen er ganske rask. For eksempel kan den visuelle inspeksjonsmaskinen skanne to objekter per sekund.

Nevrale nettverk: Dette nettverket refererer til en type kunstig intelligens som øker maskinens evne. Bortsett fra dette kan nevrale nettverk segmentere bilder i tillegg til å oppdage og klassifisere objekter mye bedre.

Vi vet at kunstig intelligens har spilt en stor rolle på forskjellige felt. Og dette gjelder også de visuelle inspeksjonssystemene. I fremtiden vil disse systemene bli raskere og mye mer effektive.

Stereo Vision: Med roboter kan du bruke stereosynet for å bestemme objektets posisjon. I andre systemer kan du bruke time-of-flight sensorer for å skanne objekter for å lage 3D-modeller.

Ved hjelp av stereosyn kan maskinsynet oppdage hevet gummi på mørke gjenstander som svarte dekk. Så slik kan visuelle inspeksjonsmaskiner få mest mulig ut av stereosynet.

For å gjøre en lang historie kort, hvis du tenker på å bruke visuelle inspeksjonsmaskiner for å øke inspeksjonsprosessene, foreslår vi at du kontakter en god fagperson for å kjøpe og installere det beste maskinsynssystemet for virksomheten din. Bare få deg til å vurdere noen viktige ting når du kjøper en. Forhåpentligvis vil du finne disse punktene nyttige.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta